top of page
Om oss

Jag heter Katja och är grundare till Rebell Honung. Jag har en bakgrund som ingenjör och när jag jobbade som ingenjör så tittade jag genom fönstret och blev avundsjuk på de som jobbade utomhus. Jag kände mig fängslad bakom en skärm. Jag ville vara i naturen när jag kände för det, skapa och bestämma fritt över min tid. 

Då bestämde jag mig att satsa på honung på ett seriöst sätt. Idag så servar vi hundratals kunder och det är bara början!

Jag vill ge svenskarna tillgång till en svensk naturskatt på ett smidigt sätt! Svensk honung! Mitt  hjärta slår lite extra för svensk ljunghonung och kakhonung med  ljunghonung i.  Kakhonung kallar jag också för Delikatesshonung i vaxkakan.

Visst är det så att vi alla ha för avsikt att ha många goda vanor  - men vad gör att en god avsikt blir en vana? Ja det är planering! Med hjälp av planering behöver vi inte lägga ner så mycket energi utan vi följer bara planen. Planen att äta hälsosamma oförfalskade råvaror från vår svenska natur blir hur lätt som helst med ett abonnemang. 

 

 

Här kan du lyssna på riktiga rebeller som vågade gå sin egen väg. Det som förenar oss är Rebell Honung. 

Lyssna på GÅ DIN EGEN VÄG PODDEN med Katja Göller. 

 

Avocado
bottom of page